Zoeken

Sexdating met TerryT uit Anderlecht, Het Brussels Hoofdst

TerryT

 • Naam: TerryT
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Anderlecht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi, ik ben Terry, alleenstaand madam op zoek naar een mooie spontane jongeman voor een leuk sexafspraakje. Samen uitgaan, diner, het gebruikelijke. Maar hoop zeker meer te vinden dan simpelweg een ‘leuk maatje’.

Over jou: mooie spontane man, mag eventueel jonger zijn. Ik heb daar niet zo’n bezwaar tegen. Is misschien ook zeker een beetje opwindend, lekkere toyboy? Of ga ik nu een beetje over de schreef. Ach wie weet, interesse?
stuur me een boodschap. Graag gemeende reactie.
Op hu zekerijksverzoekjes word niet ingegaan!!!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Het Brussels Hoofdst

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy