Zoeken

Sexdating met Pelicana uit Neerlanden, Vlaams-Brabant

Pelicana

 • Naam: Pelicana
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Neerlanden
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik werk in de sportzaal en daarom ben ik misschien niet spoedig onder de indruk van heren die erg knap zijn en aantrekkelijk. Ik weet niet als ik verliefd kan worden, ik wil gewoon met de vraag willen beginnen wie een fijne avond zou willen hebben?

Over jou: Ik val niet echt op een bepaald soort man. Ik denk dat het uiterlijk niet zo belangrijk is as je dikwijls zou denken. Ik wil een man die erg slim is en weet wat hij wil dat is meer aantrekkelijker als een maan die een mooi body of gelaat heeft.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
07 Feb 2018 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy