Zoeken

Sexdating met peterjochem uit Deventer, Overijssel

peterjochem

 • Naam: peterjochem
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 60 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Deventer
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: grijs
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mag je iets positief over je vertellen, ik denk het zeker. Een romantische en zorgzame man, nog goed van geest en body en sta nog volop in het leven. Ondanks dat ik met de VUT ben. Ik mag graag koken voor jou en mij.

Over jou: Heb jij ook dezelfde overeenkomsten, leuk en romantisch met elkaar omgaan. Een date voor een fijne relaxed avond of nacht, zonder elkaar te claimen dan ben je zekerkom. Ook nog single dan zien we zeker wat er kan ontstaan. Dames als je email stuurt en hebt geen profiel image, daar wordt niet op gereageerd, met image vaak antwoord.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
30 Sep 2013 Geplaatst in Overijssel

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy