Zoeken

Sexdating met Platinumblondy uit , Antwerpen

Platinumblondy

 • Naam: Platinumblondy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 38 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ouder worden met gebreken rimpels en andere dingen. Of gewoon ouder worden zoals ik het doet. Ik kijk nog elke dag graag in de spiegel. Ben zeker nog trots op mijn uiterlijk. En in bed. Hmm dat mag je eens lekker uit komen proberen. Of ik daar ook zo lekker en mooi bent.

Over jou: Het uiterlijk van een man telt niet zo zwaar als mijn uiterlijk. Ik val namelijk op gewone normale heren. Ik ben alleen erg op mijn eigen uiterlijk. Maar zeg maar eerlijk. Daar wil je zeker een keer van genieten toch?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy