Zoeken

Sexdating met PoisonIvy uit Ham, Limburg_be

PoisonIvy

 • Naam: PoisonIvy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Ham
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een vrijgezel jongensmeisje, Ik kijk graag naar voetbal, ga regelmatig naar de kroeg, speel graag pool. Helaas rook ik, druk bezig met stoppen, maar gaat lastig als je in de kroeg gewoon mag roken.
Maar ik gedraag me voor de rest zeker als een echte meid!

Over jou: ben op zoek naar een leuk speelmaatje om mee te poolen, drankje doen, chatten over alles en niets. Of over voetbal. Stoere heren met stoere verhalen trekken mij enorm. Ik ben een grote sci-fi en cultfilm fan, dus hopelijk kunnen we het meer daar over hebben, dan heb je al aardig wat puntjes gescoort!!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Limburg_be

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy