Zoeken

Sexdating met PushitAway uit Zandvoort, Noord-Holland

PushitAway

 • Naam: PushitAway
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Zandvoort
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: dik
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben Yvon. Ik ben nog nooit op dezelfde plek gebleven sinds ik mijn opleiding heb afgerond. Ik werk voor een reisbureau en ik verzorg de rondleidingen en ga op reis met de klanten. Ik zit al 10 jaar in deze industrie.

Over jou: Je zult een geweldige sexpartner voor me zijn. Jij zult mijn veilige plek zijn. Je zult mijn maatje zijn in alles wat ik doe. We kunnen ook reizen, maar deze keer geniet ik ervan om te ontspannen.
Ik geniet van een man die constant in mijn leven zal zijn. Ik bid ook om mijn belangrijkste man te ontmoeten, voor romance of huwelijk.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
05 Apr 2018 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy