Zoeken

Sexdating met QueenoftheUniverse uit ,

QueenoftheUniverse

 • Naam: QueenoftheUniverse
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn naam klinkt misschien wat groots en overheersend maar dat ben ik niet hoor. Heb de naam ooit eens een keer gezien en vond het zeker mooi klinken. Het enige universum waar ik toe geraken wil met jou is de zevende hemel. Echt het passievolle genieten heb ik al levensjaren niet meer mee gemaakt en daar snak ik met de dag meer naar.

Over jou: Dat verlangen waar ik zo naar snak, of hoe het dan ook mag heten daar heb jij zeker een middeltje voor. Mij een prikje geven op de juiste plek en goed aanraken dan zal het zeker lukken. kerels die denken dat ze ge zekerdig zijn en naast hun schoenen lopen die mogen wat mij betreft door lopen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy