Zoeken

Sexdating met Realiteitschick uit Leuven, Vlaams-Brabant

Realiteitschick

 • Naam: Realiteitschick
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Leuven
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Voor de buitenwereld ben ik een happy alleenstaand, maar wie diep in mijn hart kijkt weet dat dat eigenlijk niet zo is. Ik vind er niks aan om overal alleen heen te gaan, en gewoon de kleine dingen die je normaal samen doet mis ik. Niet dat ik iemand ben die 24 uur per dagen samen wil zijn, ik wil ook mijn eigen dingen blijven doen.

Over jou: U bent een iemand die ook niet, vaak alles alleen wil doen. U zoekt en lady en verder houd u alle opties open.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy