Zoeken

Sexdating met ReneCPO uit Den Haag, Zuid-Holland

ReneCPO

 • Naam: ReneCPO
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 53 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Den Haag
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: grijs
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een alleenstaande vader van 4 kinderen waarvan er nog 3 fulltime thuis leven. De leeftijden 16, 18, 23 en 25. Ik werk daarnaast ook nog eens fulltime ….. 5×8 uur Bij een Ministerie.

Over jou: Heb jij een verhouding, klik mijn profiel dan maar weg. Ik verwacht in ieder geval zeker een image van jou gelaat, ik wil zeker weten met wie ik te doen heb. Heb je geen profiel image, stuur er dan een mee. Als ik credits heb dan stuur ik jou zeker een boodschapje terug. Mochten wij een goede klik hebben dan sta ik zeker open voor meer, hoeveel meer daar komen we samen dan hopelijk zeker uit.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy