Zoeken

Sexdating met ReneeVSRenee uit Helchteren, Limburg_be

ReneeVSRenee

 • Naam: ReneeVSRenee
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Helchteren
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Getrouwd en gesetteld, maar nooit echt tevreden. Met name seksueel gezien. Mijn man heeft steeds minder zin om mij te verwennen, of het is dat ik steeds meer zin heb. Hoe dan ook, ik wil meer en ik krijg het op dit moment niet. Vandaar dit profiel. Welke mooie man kan deze dame geven waar zij zo naar verlangt?

Over jou: een mooie vlotte niet onaantrekkelijke man die discreet zal zijn. Met een stoer uiterlijk, overheersend maar zeker met een zacht innerlijk. leuk postuur, wat gespierd mag ook en waarschijnlijk goed verzorgt.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Limburg_be

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy