Zoeken

Sexdating met LindadeSmet uit Groningen, Groningen

LindadeSmet

 • Naam: LindadeSmet
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Groningen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Nou ik ben blond zoals je ziet, k heb blauwe ogen en ik ben visagiste.
Ja, waarom internetdaten? Nou omdat ik in het dagelijks leven alleen maar wordt aangesproken door nerds of dronkelappen? Ik weet niet, maar die mooie ventje zit er gewoon nooit tussen. Of misschien ben ik gewoon te verlegen om zomaar met een vreemde mee te gaan. Mijn vriendinnen hebben soms de meest onwaarschijnlijke verhalen over wat en met wie ze het allemaal zeker niet gedaan hebben. Dan krijg ik rode oortjes en schaam ik me zeker een beetje want ik ben nu eenmaal niet zo.
Dus ga k ff kijken of ik hier mooie ventje s tegenkom. Lijkt mij namelijk mooier om je eerst te ondervinden kennen. Ik ben vrolijk, houd van luxe dingen, shoppen, reizen en dan vooral naar warme landen. Ik heb een hondje en dat is echt mijn lievie.

Over jou: Ja, wat vind ik leuk? En wat niet? Als je maar gemeend en eerlijk bent, met een lief karakter.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , ,
08 Oct 2013 Geplaatst in Groningen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy