Zoeken

Sexdating met Rizette uit ,

Rizette

 • Naam: Rizette
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben eens een bucketlist gaan opstellen en wow wat is er meer dat ik nog eens wil doen. Van parachute springen tot..ja ja je voelt het wellicht al aankomen…daten via het wereld wijde web. Nu, hier ben ik dan.

Over jou: Ik heb geen idee hoe het er normaal aantoe gaat zo via internet. Maar als ik eerlijk ben, dan mag het van mij zeker lekker spoedig gaan. Samen chatten dat kunnen we beter bij een goede kop koffie doen. Denk jij er ook zo over?

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy