Zoeken

Sexdating met Flowertje880320 uit Bergen aan Zee, Noord-Holland

Flowertje880320

 • Naam: Flowertje880320
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Bergen aan Zee
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: rood
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben heel muzikaal, ik zing graag (kan het best zeker goed vind ik zelf :p) en ik dans ook heel graag. Ik heb vaak muziek opstaan of onderweg een koptelefoon opstaan met lekkere muziek. Sporten doe ik ook, dat hoort er nu eenmaal zeker bij als je model bent. Zwemmen doe ik het liefste naast hardlopen en tennis. Ik surf ook we geregeld als ik daartoe de kans krijg.

Over jou: Ach het maakt me allemaal zoveel niet uit, als je weet hoe je lol moet maken en kan genieten van een lekker muziekje dan ben ik al heel blij. Tot gauw!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy