Zoeken

Sexdating met RoosKusGoed uit Antwerpen, Antwerpen

RoosKusGoed

 • Naam: RoosKusGoed
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Als ik alle andere op hun woord moet geloven…dan ben ik een gezellige, aardige en behulpzame dame! Het klopt ook echt zeker hoor, ik sta vaak voor een ander klaar, of ik nou zelf tegenslagen heb gehad of niet.
Verder geniet ik van lachen en sta ontzettend positief in het leven en er zijn weinig dingen die mij omlaag kunnen halen.
Nu probeer ik hier in contact te komen met een mooie en gezellige man die mij zou willen ondervinden kennen, lekker even in contact zijn en een band op bouwen!

Over jou: Een gezellige man die mij zou willen ondervinden kennen, de moeite durft te doen te ontdekken wat mijn interesses zijn en waarschijnlijk een mooie man die er goed uit ziet en die weet hoe je een lady met respect moet behandelen.
Hoor ik spoedig van je?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy