Zoeken

Sexdating met Rowenda uit Zaandam, Noord-Holland

Rowenda

 • Naam: Rowenda
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 64 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Zaandam
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, ik ben een gezellige jong uitziende dame van 64 jaar, Woon en werk in Zaandam, sportief gekleed,humorvol, wil graag in Zaandam blijven ook al heb ik eventueel mijn ware liefde gevonden. e,o verblijven, mooie, lieve babbel, geniet van visite, familie, restaurant, bioscoop, winkelen,bos en strand wandelingen, koken, lief karakter, behulpzaam tegen over anderen,van alles en nog wat te meer om op te noemen

Over jou: Welke man geniet van een jong uitziende 64 -jarige Zaankanter? Een rechttoe rechtaan vrouw die in elk probleem een uitdaging ziet?
Ik ben er klaar voor!!!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy