Zoeken

Sexdating met Sam_SiSingle uit ,

Sam_SiSingle

 • Naam: Sam_SiSingle
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Lief en ondeugend dat ben ik. Ik ben ontzettend lief voor de personen die dat ook voor mij zijn. Maar ben ook verschrikkelijk ondeugend, maar dat alleen voor een spannende man die ik hier ga vinden. Ik geniet vooral van oraal verwennen en verwend worden. Het echte penetreren is zeker lekker, maar daar kom ik niet van klaar.

Over jou: Wie weet heb ik zeker jarenlang nooit echt goede sex gehad en ga jij mij zeker laten komen wanneer jij bij mij binnen dringt. Ik heb niet echt verwachtingen want weet niet zo goed wat te verwachten.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy