Zoeken

Sexdating met SamenOpVakantie uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

SamenOpVakantie

 • Naam: SamenOpVakantie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Leuk dat je een keer neemt op mijn profiel! Ik ben een mooie jonge vrouw, een paar steekwoorden die mij deels omschrijven: spontaan, eigenwijs, nieuwsgierig en onderzoekend, lief en een goed luisterend oor, ondernemend en mijn vrienden omschrijven me ook zeker als erg prettig gestoord. Heb de stap genomen me hier in te schrijven omdat ik niet meer vrijgezel wil zijn.

Over jou: Ik zoek een man die weet wat hij wilt. Lief en spontaan is en die ondernemend is. Vind het niet erg om een nachtje thuis te blijven en films te kijken maar ik geniet er ook van om erop uit te gaan en mooie spannende dingen te ontdekken. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat je elkaar ruimdenkend moet kunnen laten in je eigen leven. Ik ben een ruimdenkende vogel en vind zeker dat iemand dat moet respecteren want dat respecteer ik bij een ander ook!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Het Brussels Hoofdst

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy