Zoeken

Sexdating met SarahAhTocht uit ,

SarahAhTocht

 • Naam: SarahAhTocht
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: waarschijnlijk ben ik zeker gelukkig maar er is iets wat ik mis. Het gezelschap van mijn hondje is zeker zeker leuk maar het is toch ook niet alles. Ondanks eerdere teleurstellingen op liefdesgebied wil ik ware liefde toch een kans geven. Als ik ergens voor wil gaan, dan doe ik dat voor de dikke 100%, ik geniet van zwoegen en ben geen stilzitter.

Over jou: Jij bent dat ontbrekende puzzelstukje wat ik al zo lang loop te zoeken. Mijn steun en toeverlaat, mijn maatje waar ik mee kan lachen, dansen, zingen, kletsen en huilen. Leeftijd is niet belangrijk en heb je kinderen, dan zijn die zeker ook zekerkom. zeker een man die een zekere mate van zelfstandigheid heeft, een romance is geen bezigheidstherapie.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
15 Oct 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy