Zoeken

Sexdating met SaunaGirl uit ,

SaunaGirl

 • Naam: SaunaGirl
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik en een gehuwde lady met een diepe wens om gewoon eens een andere fluit in mijn body toe te laten. Thuis ontvangen gaat niet en ik kan ook niet zeggen ik doe het stiekem tussendoor als ik op mijn werk ben want we hebben elkaar op kantoor ondervinden kennen. Het enigste wat we eigenlijk niet samen doen is zijn biljartclubje en ik af en toe lekker zweten in de sauna.

Over jou: Ik denk dat je hem zeker voelt aankomen ik zoek een mooie man die zeker van een sauna houd en eens zin heeft om daarin dubbel zo hard te zweten.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy