Zoeken

Sexdating met Seattle890819 uit ,

Seattle890819

 • Naam: Seattle890819
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een tijdje geleden ben ik (weer) alleenstaand geworden. Een bewuste keuze van mij en ik voelde me er toen goed bij, dacht dat ik de ware liefde had gevonden maar vergissen is menselijk waarschijnlijk ;) Geloof ik er dan niet meer in? Oh jawel hoor en daarom begeef ik me weer rustig aan op de alleenstaandlenmarkt ;) you never know :)

Over jou: Alles begint met vriendschap, ik doe het graag rustig aan in plaats van me ergens hals over kop in te storten waar ik dan achteraf mss spijt van krijg. Het zou fijn zijn als jij een zelfde ingesteldheid hebt. Samen fun hebben en dichter naar elkaar toe groeien zodat we een sterke basis hebben om samen verder te gaan.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
15 Oct 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy