Zoeken

Sexdating met ShonXXXsingle uit ,

ShonXXXsingle

 • Naam: ShonXXXsingle
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een laatbloeier op het gebied van vriendjes. Ik heb mij vooral gestort op mijn studie en werk en had eigenlijk helemaal geen interesse in een verhouding, ik vond het zeker goed zo. Maar ja nu ik alles op orde heb en dagelijks alleen thuis kom na mijn werk begint het toch te kriebelen, wat zou het leuk zijn fijne gast te vinden waar ik lekker tegen aan kan kruipen en lief en leed mee deel. Ik ben geen uitgaanstype dus ik hoop via deze weg mijn liefde te kunnen vinden.

Over jou: Je bent een rustige aardige man die best wat ouder mag zijn dan ik. Je ziet er goed uit, bent goed gekleed en charmant. Je bent geen uitgaanstype, aardiger ga je wandelen in de natuur of kijk je samen op de bank naar een leuke film. Je geniet van lekker eten en liefst kan je zelf ook een beetje koken.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy