Zoeken

Sexdating met Singlegirl1968 uit ,

Singlegirl1968

 • Naam: Singlegirl1968
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Zo alleenstaand als maar kan en ik vind het heerlijk. Zelf mijn eigen ding doen wanneer ik dat wil en met niemand rekening te hoeven houden. Mijzelf vermaken kan ik heel goed, heb er ook de juiste speeltjes voor maar het enige speeltje dat ik niet heb is een lekkere man. Als ik die toch eens in de la van mijn nachtkastje had liggen dan ging ik de hele nacht de la open staan.

Over jou: Nu maar hopen dat jij de hint snapt en uit de la kom, mij verwend en er iets heel lekkers van maakt. Jij geniet zeker van een lady met een eigen wil en vind het fijn wanneer ik goed beweeglijk ben in bed. Met naakt zijn heb ik geen moeite en het liefste ben ik samen naakt.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy