Zoeken

Sexdating met SjantyXXX uit ,

SjantyXXX

 • Naam: SjantyXXX
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hee leuke man! Ik wil met jou zeker een fijne date! Ik ben een nachtmens en speel voor mijn werk eigenlijk vaak een beetje een spel, de ware Jantine ziet niemand. Ik trek ook vaak de foute gozers aan haha. Nu is het tijd voor de echte Jantien, ze wil echte aandacht, echte liefde, echte sex, en zichzelf zijn zonder een spel te hoeven spelen.

Over jou: Jij weet zeker door personen heen te kijken, je weet personen los te maken, je weet personen zichzelf te laten voelen. Je moet zeker een beetje een nachtmens en bartype zijn want dat leven ga ik niet zomaar loslaten.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy