Zoeken

Sexdating met bubbles56 uit Bocholt, Limburg_be

bubbles56

 • Naam: bubbles56
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 58 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Bocholt
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Wat ouder maar nog niet versleten. En op liefde staat zeker geen leeftijd. Ik heb een eigen huis, een toffe job en mijn dochter woont niet meer thuis.Die is getrouwd en heeft haar eigen gezinnetje. Dus tijd en ruimte genoeg om een man in mijn leven toe te laten. Ik zou het liefste een fijne lat-relatie willen hebben maar alles is bespreekbaar. Wilt daarom niet zeggen dat ik het ook met alles eens ben.

Over jou: Een vlotte, spontane, eerlijke en zorgzame man. Die ook graag lacht en van het leven wilt genieten. Die open staat voor een lat gebondenheid.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Limburg_be

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy