Zoeken

Sexdating met Soooff uit Antwerpen, Antwerpen

Soooff

 • Naam: Soooff
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 68 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, Ik heb 2 jaar geleden mijn man verloren en voel me erg alleen. Ik heb 2 kinderen en 5 kleinkinderen. Ik woon sinds enkele maanden weer in Nederland nadat ik 20 jaar in Indonesie heb gewoond. Mijn man was Indonesisch. Ik zou graag in contact komen met een fitte, vriendelijke man om in principe mee te mailen en leuk te ondervinden kennen

Over jou:

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , ,
21 Mar 2014 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy