Zoeken

Sexdating met Sophiaa uit Turnhout, Antwerpen

Sophiaa

 • Naam: Sophiaa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Turnhout
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben Sophia, wat ik doe in het dagelijkse leven vind ik zo leuk en ik geniet daar echt van. Ik geef me volledig voor mijn klasje. Maar dat is niet het enige waar ik me volledig voor geef. Alles wat ik doe daar geef ik me volledig voor. Ik ben nog steeds opengezel maar ben toch stilaan op zoek naar de man van mijn dromen. Ik ben een laatbloeier en overhaast niet graag de dingen. Ik schilder en teken en ik knutsel heel graag. Ik spreek geregeld met vriendinnen af om een keer te gaan shoppen of gewoon leuk iets te gaan eten. Als er een goeie film in de bioscoop is zal ik die steeds gaan kijken. Ik ben ook zeker open sportief, elke ochtend ga ik een goed rondje hardlopen en 3 keer per week kun je me in de fitness vinden.

Over jou: Ik zoek een man die een beetje hetzelfde is als ik, vol overgave ergens voor gaan. Genieten van leuke dingen. Eerlijkheid staat zeker op nummer 1 op mijn verlanglijstje en iemand die vaak maar aan zichzelf denkt maakt geen schijn van kans bij mij.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy