Zoeken

Sexdating met SpetterEspan uit Hilversum, Noord-Holland

SpetterEspan

 • Naam: SpetterEspan
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Hilversum
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo! leuk dat je mij even bezoekt.

Ik ben een positief en vrolijk persoon. Mijn leven is gevuld met mijn werk. Ik ben vorig jaar begonnen om mijn zaak op te bouwen in Spanje. Daarin kan ik alles kwijt was ik graag doe. Kortom ik geniet van mn werk. Ik heb een echte niet lullen maar poetsen mentaliteit.
Om gezond te blijven loop ik 3 x per week hard. Maar mis de sportschool zeker. Ik ga graag uit eten met vriendinnen of vrienden op mijn vrije zaterdagavond.

Ik vind vriendschap heel belangrijk. Echter het lijkt me nog mooier als ik in contact kan komen met een ondernemende, succesvolle, intelligente, mooie, ambitieuze man met meer lol. Want geven is mooier. En als je kan geven kan je ook vermenigvuldigen ;)

Over jou:

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy