Zoeken

Sexdating met Staartje1989 uit Heerlen, Limburg

Staartje1989

 • Naam: Staartje1989
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Heerlen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: prachtige kijkers een eigen wil , lief sociaal, behulpzaam , zorgzaam,behoedend.ik kan zo nog zeker uren door gaan maar goed dan word het denk ik zeker een beetje saai haha. Ik ben zeker een vrolijke lady woon in het onwijs leuke Limburg dus weet heel goed wat feesten is. :) Kijk nu komen we ergens toch? En ik zoek een buddy voor het leven is misschien wat heftig maar voor langere tijd dan?

Over jou: Het zou erg leuk zijn als je niet al te ver bij me dan vandaan zou leven. Ik heb nml op het moment geen vervoer..ja me fiets en de bus en zo..

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Limburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy