Zoeken

Sexdating met supermeid uit Amsterdam, Noord-Holland

supermeid

 • Naam: supermeid
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Lisette, 33 jaar, over een paar maanden mama. Zelf werkzaam in een onderzoekslaboratorium voor het kweken van diverse soorten planten.
Mijn ex en ik kregen ruzie nadat hij voor de zomeerste keer ontslagen was vanwege zijn woede aanvallen. Niets psychisch, maar hij raakt gewoon vlot geirriteerd. Ik vind het al knap dat ik het zo lang met hem heb volgehouden.
Uiteindelijk heb ik hem de deur gewezen, omdat hij alleen maar een slechte invloed werd binnen het huis.
Nu sta ik er gelukkig niet alleen voor. Ik heb een groot hect familie en meer vrienden, maar omdat ik niet vies ben van mannelijke contacten (in bed) ben ik op zoek, niet zozeer naar een vervanging, maar zeker iemand bij wie ik voor goede raad kan aankloppen, in ruil voor wat sexuele handelingen?

Over jou: Je staat open voor vriendschap, meer als er een echte klik is. geen verplichtingen. ik zoek geen vervanging, gewoon een schouder om op te leunen en meer.
Een gevoel voor lol, leuk, spraakzaam, geen ijdeltuit. geen haantjes gedrag. Wees jezelf.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy