Zoeken

Sexdating met SUPERWALY uit Kontich, Antwerpen

SUPERWALY

 • Naam: SUPERWALY
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 67 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Kontich
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn vrienden noemen mij een gentleman, en mijn “vriendinnen” vinden mij zeer mannelijk en zeer potent met meer ervaring, ik geniet van oraal ( kutlikken 69) en handel vaak met respect, soft of hard zoals gewenst. Alles mag maar niets moet.
Ik zoek naar passie met een stoute meid in mijn buurt. Alleen voor de lust en iets meer, Ik ben gebonden! maar heb mijn reden om naar een passionele vriendschap te zoeken voor dates liefst overdag, ik woon echt in Kontich.

Over jou: Ik zoek naar passie met een stoute dame liefst in mijn buurt.
Graag beginnen met tantra sex “zeer sensueel” of eerst samen douchen en elkander wassen en afdrogen nadien doen wij wat wij overeengekomen zijn, en zonder condoom als jij 100% clean ben zoals ik en de pil voor of na neemt. Ik geniet ook van goede gesprekken en samen wandelen, reizen.
Graag je woonplaats (geen adres).

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy