Zoeken

Sexdating met Suus1975 uit ,

Suus1975

 • Naam: Suus1975
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Als ik mezelf in een paar steek woorden moet neerzetten, zou ik zegen positief- aardig-sociaal en zelfverzekerd. En hier op zoek naar een fijne verhouding om samen mooie dingen te ondernemen. Ik ben altijd in de keuken te vinden, koken en bakken is zeker mijn ding. Daarnaast ben ik ook graag buiten voor een stevige wandeling. Ook sauna bezoek voor een complete relax dag vind ik heerlijk.

Over jou: Je kan je een beetje vinden in mijn profiel, en bent positief ingesteld.
Houd van lekker eten. En op zoek naar warmte en genegenheid.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy