Zoeken

Sexdating met Swiinda uit Soest, Utrecht

Swiinda

 • Naam: Swiinda
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 38 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Soest
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo meneer, leuk om je op mijn profiel te hebben. Ik ben niets bijzonders, sommigen denken misschien dat ik saai ben haha. Ik ga graag naar buiten en heb lol, ik ben op zoek naar een man om lol aan te beleven.

Over jou: Een man die wat tijd voor me vrijmaakt om me eruit te halen, verras me met mooie uitjes en dat soort dingen. Ik vind het leuk om meer fun te hebben met iemand met wie ik een geweldige band heb.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
05 Apr 2018 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy