Zoeken

Sexdating met Tabbertje uit Tienen, Vlaams-Brabant

Tabbertje

 • Naam: Tabbertje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Tienen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Wat een ge zekerdige website hier! Ik ben echt nieuwsgierig naar of er een mooie man zich aanmeld bij mij, en vind het ook zeker opwindend om op deze manier een mooie man te ondervinden kennen.
Ik ben al enige tijd geleden alleenstaand en heb toch stiekem zeker eventjes van mijn vrijheid genoten, maar ook dat is niet alles. Doe mij de liefde maar. Heb jij dat voor mij?

Over jou: Een aardige man die het heerlijk vind een lady de liefde te geven en vind je het ook opwindend om elkaar te ondervinden kennen en ben je geinteresseerd naar wat ik zo al doe en interessant vind. Dan kom ik graag met jouw in contact zodat we leuk kunnen babbelen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy