Zoeken

Sexdating met Tallietal uit Roeselare, West-Vlaanderen

Tallietal

 • Naam: Tallietal
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 35 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Roeselare
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Als hardwerkende dame vergeet ik zeker eens om aan mijzelf te denken.Ik sta vaak zeker klaar om iemand een handje te helpen, omdat dat eenmaal in mijn aard zit. Ik zoek wat gezelschap om mooie dingen mee te doen in onze vrije tijd en misschien wordt het dan zeker wat meer dan alleen maar wat vriendschap tussen ons.

Over jou: Iemand die leuk in gezelschap is, ik geniet van actieve gesprekken en niet dat we samen uren naast elkaar op de bank zitten, zonder maar ook 1 woord uitgewisseld te hebben, Iemand die ervan genietdt om er op uit te gaan, er is meer meer te zien dan alleen je woonkamer en televisie. Voel jij je aangesproken, stuur mij dan een boodschapje. Groetjes.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy