Zoeken

Sexdating met tizzie uit Leusden, Utrecht

tizzie

 • Naam: tizzie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Leusden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Dag beste lezer. zo het officiële gedeelte is klaar haha, Ik ben een goedlachese tante zit vol met lol en ben vaak zeker te vinden voor een (ondeugend) geintje. Nu wil alleen het zo zijn dat ik denk ik te meer geintjes uit heb gehaald want ik schijn niet echt goed in de markt te liggen bij de heren. Dit heb ik eigenlijk voor een weddenschap gedaan. er is denk ik hier vast een gemeende man die zeker eens groter tijd contact met me wil? En dan kijken we samen naar de toekomst?

Over jou: Je vind het niet erg dat er bv op een feesje dikwijls zeker iets van een grapje dan zo word uit gehaald? Ehm en ik dikwijls de aanstichtster ben..(bloos) je houd van een romance met toekomst? Je wilt daar voor open staan en aan werken?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy