Zoeken

Sexdating met travellust uit ,

travellust

 • Naam: travellust
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hai daar kanjers. Ik ben 25 jaar en vrijgezel. Reizen is wat ik het allerliefste doe en door mijn werk heb ik al heel wat mooie reisjes mogen maken. Heb waarschijnlijk nog een hele lange wish list en zou het alleen maar onwijs leuk vinden als er een lekker ding met me mee gaat op spanning.

Over jou: Zou het echt te gek vinden als ik een kerel vind die ook van reizen geniet maar als dat niet zo is in elk geval eentje die niet jaloers is en me open laat en zelf ook gewoon zijn eigen gang gaat zonder gedoe maar zeker dat je er voor elkaar bent zeg maar.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
15 Oct 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy