Zoeken

Sexdating met twinklefrinkl uit 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

twinklefrinkl

 • Naam: twinklefrinkl
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: 's-Hertogenbosch
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Eigenlijk mijn hele leven al alleenstaand, heb zeker een paar romances gehad maar nooit een blijver gevonden. Zelf heb ik er geen moeite mee, maar nu mijn vriendinnen allemaal gesetteld zijn begint het bij mij toch zeker wat meer te kriebelen om ook de juiste man te vinden. Wie weet lukt dat via deze weg, en lukt het niet dan geniet ik er misschien zeker een fijne vriendschap aan over.

Over jou: Ben jij echt hier om af te spreken, een leuk afspraakje te plannen en dan van uit daar te kijken wat wij verder gaan ondernemen. Mocht het zijn dat jij kinderen hebt, daar heb ik geen moeite mee. Heb ze alleen zelf helaas niet.En verder zou het zeker fijn zijn als jij een eigen mening hebt.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
15 Oct 2015 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy