Zoeken

Sexdating met Twinky19810511 uit Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen

Twinky19810511

 • Naam: Twinky19810511
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Geraardsbergen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik weet niet goed wat ik hier moet schrijven. Word ik nu geacht mezelf te promoten? Ik heb liever dat je me onbevooroordeeld leert kennen. Iedereen heeft zijn sterke en minder sterke punten, ik evengoed. Perfectie bestaat niet en gelukkig hoeft dat ook niet.

Over jou: Idem als bij over mij eigenlijk. Ik wil je zonder vooroordelen ondervinden kennen en dan kijken we zeker of het klikt of niet. zeker word ik graag in alle eerlijkheid behandeld en dat kan je van mij ook zeker verwachten.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Oost-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy