Zoeken

Sexdating met Ursula1987 uit Hurdegaryp, Friesland

Ursula1987

 • Naam: Ursula1987
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Hurdegaryp
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Voor nu ben ik nog steeds onherkenbaar omdat ik een baan heb die ik niet in gevaar wil brengen. Maar waarschijnlijk wil ik je meer vertellen over mij in een persoonlijk conversatie. Ik ben op zoek naar een mooie man met wie ik mooie dingen kan doen en samen goede conversatieken kan voeren.

Over jou: Ik moet erop kunnen vertrouwen dat alles wat we bespreken ook tussen ons zal blijven, wat erg belangrijk voor me is. Vind je het ook leuk om mooie dingen te doen en een goed conversatie te hebben dan zou ik dat graag willen horen, zodat we samen een mooie avond kunnen hebben.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
07 Feb 2018 Geplaatst in Friesland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy