Zoeken

Sexdating met Valens uit Akkrum, Friesland

Valens

 • Naam: Valens
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 68 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Akkrum
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heet Valentina en ben op zoek naar mijn "heel het jaar door Valentijn". aardige en romantische dingen doen voor elkaar hoeft niet op één speciale dag, dat mag 365 dagen per jaar. Ik cijfer mezelf dikwijls weg voor andere personen maar doe dat met alle fun. Alhoewel ik erg kan genieten van een welgemeende knuffel of een aardige kus.

Over jou: Jij bent mijn Valentijn voor het hele jaar.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Friesland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy