Zoeken

Sexdating met VangSofia uit Bolsward, Friesland

VangSofia

 • Naam: VangSofia
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 56 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Bolsward
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo lieverd. Dus de image vond je zeker ok? En nu wil je weten of ik nog wat te zeggen heb ;) Wat ik zoek is een man waar ik volledig mij zelf bij kan zijn, iemand die lol heeft en waar je ook leuk samen een avond op de bank kan zitten met een glaasje wijn. Uiteraard een goed conversatie mee kunnen voeren, maar volgens mij vindt iedereen dat belangrijk…..

Over jou: Ik ben op zoek naar een mooie vlotte man…. en misschien kom ik jou hier zeker tegen……..en ik reageer bij voorkeur message met image…. tenslotte zie je mij hier ook zitten

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Friesland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy