Zoeken

Sexdating met VeroniekTrainer uit Amsterdam, Noord-Holland

VeroniekTrainer

 • Naam: VeroniekTrainer
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 38 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Als personal fitness trainer ben je dag in dag uit met je werk bezig, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. In principe werk je dan 2x zo hard, maar het resultaat mag er wezen. Maar was mijn prive leven net zo in orde als mijn werk. Want mijn body zou graag eens op een meer exotische manier getraind willen worden…

Over jou: Ik zoek werkelijk naar het precies tegenovergestelde van mijzelf. Wat ik niet ben, zou jij moeten zijn. Ik goed best dat ik heel wat gozers hierdoor misloop of voortijdig afsla, maar voor mij gaat het om de sex en niet de liefde. Ik ben braaf, jij niet, Ik ben bazig jij niet, Ik luister, jij niet, Ik wil zacht, jij wil hard.
Het zijn wat details wat ik zeker waardeer en opwindend vind binnen een nachtje samen hangen….

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy