Zoeken

Sexdating met vevera uit Noordenveld, Drenthe

vevera

 • Naam: vevera
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 34 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Noordenveld
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn kutje en ik zijn op zoek naar een lekker en leuk speelkameraadje. Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog eens goed gevuld werd door een harde paal. Je zou voor minder gefrustreerd rond lopen. Van freaky dingen geniet ik niet, van sm al helemaal niet. Een tik op de billen en een blinddoek gebruiken, vind ik al ver genoeg gaan. Maar eens een keertje een neukbeurtje maken in het bos of in mijn achtertuin, vind ik helemaal geweldig.

Over jou: Kom jij me van mijn frustratie af helpen? Ben jij zacht, teder, lief en vind jij het lekker als een lady de touwtjes in handen heeft? Mooi zo, dan moeten wij maar eens kennis maken met elkaar. Mocht je in een verhouding zitten, dan is dat niet zo'n punt voor mij.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
19 Oct 2015 Geplaatst in Drenthe

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy