Zoeken

Sexdating met Victoryi uit Dordrecht, Zuid-Holland

Victoryi

 • Naam: Victoryi
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Dordrecht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Overdag ben ik de perfecte secretaresse die ook nog eens perfect gekleed is. Maar 's avonds mag ik graag volledig los gaan op de dansvloer en kan ik optimaal genieten. Maar wat is een Tango zonder sexpartner, wat is een Wals zonder sexpartner, echt helemaal niets.
Dus welke mooie man geniet er van om samen met mij fun te maken en van de nacht een dag te maken. En als je geen dansgevoel hebt, dan gaan we toch gewoon iets anders doen.

Over jou: Ik hoop op een lekkere vlotte en actieve man. Die geraniums komen zeker als wij 80plus zijn en misschien dan ook nog zeker niet. Ik geniet van lekker samen bezig zijn, uitstapjes maken, wandelen, fun hebben.
Jij bent best zeker een beetje romantisch ingesteld en geloof mij dat vinden zelfs hele zelfstandige vrouwen leuk.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy