Zoeken

Sexdating met Yelthe uit Ciergnon, Namen

Yelthe

 • Naam: Yelthe
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Namen
 • Woonplaats: Ciergnon
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Ja

Over mij: Zijn hier nog mooie boys? Ik ben Yelthe uit Belgie en ik woon bij mijn ouders op de boerderij. Ik geniet van rock muziek en ga vaak mnet vrienden naar de openlucht festivals. Ik ben op liefdes gebied echt nog zo groen als gras. Ik heb zeker eens een vriendje gehad maar dat vond m’n pa niet zo’n mooie gozer. zeker eens met een mokkel gezoend en vond dat zeker leuk. vind mezelf niet meteen bi ofzo. Anywaytjes ik zoek dus rock kameraardjes om naar festivals te gaan enzo, de rest vind ik nog ff bijzaak.

Over jou: Je moet niet schrikken van tatoeages, Ik heb er zelf een aantal. Je bent eerlijk en grappig.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Namen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy