Zoeken

Sexdating met Volbloed1978 uit ,

Volbloed1978

 • Naam: Volbloed1978
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik had een tijdje iets met een gast die het opwindend vond om mij te domineren. Eigenlijk is de interesse steeds groter geworden. Ook de drang naar meer! Ik wil gewoon kijken hoever ik kan gaan en dit samen met een heerlijke man uitzoeken.

Over jou: Het liefst met een beetje ervaring, hoeft niet. Het moet zeker in jouw aard zitten om hard te kunnen zijn en de grens tussen pijn en genieten te ontdekken. Ik wil een gemeende sub-dom verhouding opbouwen voor langere tijd.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy