Zoeken

Sexdating met Vyvian uit Nieuwkoop, Zuid-Holland

Vyvian

 • Naam: Vyvian
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Nieuwkoop
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi hoi, na meer piekeren heb ik toch maar besloten om mij eens aan te melden, dus hier ben ik dan! Ik weet even niet zomeer over mij te vertellen, je zal mij vast een mooie lady vinden, maar je leert mij waarschijnlijk pas kennen als je mij boeit. Ik ben opzoek naar iets gemeend en niet even iets om je tijd op te vullen.

Over jou: Iemand die mij accepteert zoals ik ben, ik verander niet voor iemand en diegene hoeft ook niet voor mij te veranderen. Blijf gewoon jezelf en dan doe je al gek genoeg! Je geniet van het leven zoals ik en begint elke dag met een positieve houding. Iemand waarmee ik kan daten en op reis mee kan gaan. Een man die weet wat hij wilt en mij zal zeggen wat hij wilt doen. Eerlijkheid is een must!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy