Zoeken

Sexdating met waarChrista uit Rotterdam, Zuid-Holland

waarChrista

 • Naam: waarChrista
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Rotterdam
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het is tot nu toe nog maar weinig gozers gelukt om mij echt goed klaar te laten komen. Het enige wat een man moet weten om mij klaar te laten komen is welke plekjes hij moet nemen om het voor elkaar te krijgen. Ik daag een man dan ook uit om die plekjes te gaan zoeken.

Over jou: Denk jij dat je dat zeker voor elkaar krijgt? Dan is het zeker echt tijd geworden om dat eens te gaan proberen. Ik wil niet meer groter zonder sex en wil er dan ook echt verandering in brengen. Ik wil jouw gevoelige plekjes ook heel erg graag zoeken.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy