Zoeken

Sexdating met WaterFreak uit Deventer, Overijssel

WaterFreak

 • Naam: WaterFreak
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Deventer
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Even een beknopte omschrijving van mezelf, eerlijk,betrouwbaar, lief met een tikje temperament en ik bezit een gek gevoel voor lol. Volgens mijn vrienden ben ik een goede gesprekspartner met vaak een luisterend oor. Graag wil ik mijn leven wat leuker maken met iemand en samen genieten van het leven, misschien met jou…….

Over jou: Grappig elkaar hier tegen te komen. Ja ik ben leuk gezelschap, en niet lelijk, maar zeker alleen. En geen maatje hebben vind ik niets, ben jij dat maatje? Ik vind het heerlijk in mijn eigen huis, geniet ook zeker van even weg. Zoek een gebondenheid in de buurt, via de telefoon spreek ik genoeg personen. Ben jij die mooie man? Laat me weten dan!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Overijssel

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy