Zoeken

Sexdating met WenLike1911 uit ,

WenLike1911

 • Naam: WenLike1911
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo knapen, sinds 4 maanden heb ik mijn flatje verlaten voor een mooie huurwoning. De volgende stap zou een koopwoning worden, maar dat zou ik liever samen met een toffe man doen. Ik ben hier gekomen omdat ik zeker wat romantiek kan gebruiken en hoop dat vlot te vinden.

Over jou: Jij bent een vrijgezel man en wil je met een lady verenigen om uiteindelijk samen een leuke romance op te bouwen. Onder een dak (een eigen huis), is ook jouw doel en de liefde tussen man en meid gaat voor alles in je leven.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy